20100620...

Jag har lyckats hitta tbx hit, det trodde man inte :D...men nu är jag här igen för hur länge denna gång har jag ingen aning om...
Vad har hänt sen sist då förutom jobb, jobb & jobb....
Jo, Isabell & Frida har ju gått ur 9:an den 11/6-10, helt otroligt att jag inte har barn som går i grundskolan längre :S...men ändå, dom var så vackra i sina nya klänningar & skor så man blev alldeles tårögd, hela examen var verkligen fin med sång & allt som hör till. Ett stort GRATTIS till er på er examen & hoppas denna sommar blir bra nu innan gymnasietiden tar fart ;))...
Har oxå varit på min systers Evelinas student & Emmas student. Tack så mycket för en trevlig dag & jättegod mat till er båda & Ett stort GRATTIS till er student ;))
Har även varit på ett par fester, först med jobbet på laserhallen & sen utgång, kul hade vi :)) nästa fest var på Traffic & Checkers där alla körskolor här i Sundsvall var bjuden till, där hade vi hur trevligt som helst, många nya trevliga människor som man fick träffa ;)
Nästa helg är det ju middsommar & då ska vi till Kicki & Peters stuga i Armsjön & där är det ju mysigt så man vill aldrig fara därifrån, blir en hel del folk några från jobbet men inte Linda som sviker oss, gillar jag inte Linda ;) och sen blir det lite annat folk oxå.
Veckan efter midsommar så fyller min älskade son 20 år, är det nån som kan fatta det, inte jag ialf..."min lilla Bubbas" har blivit stor, han behöver snart inte mig nått mer fast egentligen tror jag att en mamma alltid kommer att behövas, måste intala mig det ialf ;)

Allt för denna gång...

Kramar till alla mina nära & kära<3...

RSS 2.0